fredag, november 30, 2007

Syambitioner

Mitt nya "hem" börjar ta form. Får erkännas att jag inte slitit hårt för det riktigt. Lusten finns liksom inte. Jag ska aldrig mer bo med någon, det är så jäkla jobbigt när man måste flytta iväg. Så mitt råd till alla singlar; stay single!

Det som saknas allra mest just nu är gardiner. Jag äger typ inga gardiner... De jag hade var för korta, så det funkar inte. De som hänger i huset är speciellt utvalda för huset så de får hänga kvar, det skulle kännas konstigt annars. Jag har en oöppnad förpackning av köksgardinerna som jag tog med, men de måste sys upp like a lot, och sy är inte min starka sida. Sånt var Mattias mycket bättre på än jag. Min 4:a i syslöjd till trots. Jag kan sticka, tror man, men egentligen kan jag bara sticka räta och aviga maskor. Beskrivningar som går utöver det går bort.

Men, jag måste ta tag i gardinproblemet snart. Köket som vätter mot "gården" ser ut som ett skyltfönster. Inte bra. Speciellt inte med mina halvklädda vanor (som jag tycks dela med killen mittemot)... Kanske får besöka någon med symaskin typ Anna eller Angelica kanske... Jag har visserligen en antik sak som jag inte ens vet om den funkar, kanske får titta på det. Hm.

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag har en, helt korrekt. Den är gammal, men bra. Uffe är dessutom en fena på det där.