onsdag, oktober 31, 2007

Halloween och annat skräp

Tiden går och bloggandet blir alltmer glest. Vet inte varför, men tiden och lusten finns inte riktigt för tillfället. Får återkomma om det senare.

Ska jobba ikväll igen, och imorgon. Ledig i helgen i vart fall, som det ser ut. Visst är det halloween då? Ytterligare en helg som hamnade på min lista över "helgdagar I can't stand" förra året. Och där blir den nog ett tag till.
Vandrade lite på stan häromdagen och insåg att julen (en annan icke-favorit) redan exploderat över nästan alla affärer. Ja, det kanske inte är så "redan" som förra året (visst?) fast det känns lite redan för min del. November snart? Jag tycker allt går så fort. I år ser det ut som att jag, för första gången ever tror jag, är ledig både jul- och nyårshelgerna, men jag har redan fått förfrågningar om att byta med de som jobbar då, och jag har inte sagt något till svar än. Jag vet inte, kanske lika gärna kan jobba i år, känns det som. Det ger ju lite extra pengar i vart fall. Jag ska fundera lite till.

Nej, lite hängig period just nu, kanske därför som bloggandet blir lidande. Lika bra det kanske. Men jag återkommer i full fart snart, förhoppningsvis!

Inga kommentarer: