fredag, oktober 19, 2007

Miljöbovar?

Tydligen har det begåtts civil olydnad, eller vad man vill kalla det, inatt på stadens SUV-bilar (stadsjeepar). Det intressanta är som vanligt att följa de inte alltid så brighta kommentarerna på Folkbladet men kanske framför allt på VK. Idag går de ut på att man inte får kritisera användandet av dessa bilar utifrån ett miljömässigt perspektiv eftersom de används av funktionshindrade.

Okej, självklart ska det finnas möjligheter för funktionshindrade att köra bil själva, att få plats med rullstol etc, som det argumenteras för på sidorna. Det handlar inte om det. Men allvarligt, hur många av dessa jeepar ägs av en funktionshindrad? Är det verkligen dess största köpgrupp? Jag tvivlar starkt, måste jag säga. Kanske är det så när argumenten tryter, att man tar till de sämsta möjliga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, jag har med intresse läst alla kommentarer. Helt jävla otroligt. Öm tå detta med SUVar tydligen. Försöker sätta mig på mina egna händer för att inte kommentera, men nyss slank en liten iväg, fast utan namn. Sila mygg....i VF.