onsdag, oktober 10, 2007

Dagen efter stressdagen

Vilken dag det var igår. Kände mig totalt uppstressad, med axlarna uppe vid öronen mest hela tiden. Men allt gick som det skulle. Nästan, jag hann inte till posten på Umestan för att kolla upp föreningsutskick. Men det får jag göra idag.

Vet inte hur jag ska få ihop dagen bra idag. Vaknade före sju och körde Mattias till bussen iaf. Vi kom fram till att jag antagligen måste ha bilen in till stan innan han hinner hem ikväll, och det känns onödigt att fara med två bilar. Denna ständiga logistik. Och ekonomiskt är det näst intill en katastrofal månad så det gäller att tänka till. Jag tror Mattias betalade bussen med våra sparade mynt i morse... Ja, det är pengar det också.

Styrelsemöte igår via telefon. Lite svårt tycker jag när man inte ser varann. Hade varit bra att ha webbkonferans eller så, men det kanske det kan bli i framtiden. Gick bra iaf, även om de flesta verkar lite slitna just nu. Det är väl så ibland. Gudrun verkade dock på gott humör och speciellt då hon talade om sitt tv-program. Som jag skamligt nog inte har tagit mig tid att se än.

Ja, men det var trevligt att höra alla igen. Och nu väntar efterarbetet i form av styrelserapport till medlemmarna. Jag måste också få ut inbjudan till kongressen idag, inklusive ett brevutskick på drygt 200 brev som måste adresseras för hand. Lite svårt att få ihop umefiorna idag tydligen, men det får gå ändå.

Ska unna mig en halvsoft morgon i sängen nu en stund, med en kopp te och en gosig katt.

Inga kommentarer: