onsdag, oktober 10, 2007

Äktenskapet är till för barnen, right?

Dessa ständiga konstiga ursäkter om varför inte homosexuella skulle få gifta sig. Den ena är dummare än den andra. I dagens Folkblad finns en artikel/insändare (okänt vilket) i ämnet som smidigt försöker få in sin propaganda och dåliga argument genom att inleda det skämtsamt (?) med att vilja döpa om alla homosexuella till "prajds". Det är dumt så det förslår.

Argumentet den här gången är på intet sätt nytt. Det handlar om att eftersom homosexuella på naturlig väg inte kan få barn så finns det inget skäl för giftemål. Typ. Resonemanget är idiotiskt. Ska man vara konsekvent så kanske man istället för hindersprövning ska göra fertilitetstest av personer som önskar gifta sig så att det inte gifter sig folk i onödan? Och så kan vi börja stena folk och vänta på mannaregnet också när vi ändå är igång. Och lejongropen kanske kan bli framtidens underhållnings-Tv?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hear, hear!
Det är otroligt hur sippa folk är. Jag och maken borde tvingas i skilsmässa antar jag, eftersom vi ännu inte lyckats producera några barn.

När allt känns som kompakt mörker kan man dock kolla på Mia & Klara på efterfest när Klara snor gitarren från svår kille och Klara leker rumpnisse.

Det hjälper att få bort fokus från mörkermännen, jag lovar! :)

PS: Mössen tar vi oss an med höga ljud i kontakten som deras små öron inte gillar.