lördag, oktober 06, 2007

Hösten

Jobbhelg. Trött är jag. Kunde aldrig komma ner i varv igår så jag sov inget före jobbet. Imorse var jag nästan död redan vid halv fem. Det var en väldigt lugn natt också, iaf efter kl två. Jag hoppas att det blir en lagomt lugn helg.

Det är en vacker årstid nu, färgerna är helt makalösa. Måste ut och ta bilder snart. Jag gillar hösten, att jag får lov att sitta inne och dricka te, mysa i soffan och läsa bok. Jag måste inte göra så väldigt mycket. Eller, ja, det är inte sant kanske, men utöver alla vanliga måsten så måste jag inte dessutom aktivera mig med annat. Om ni hänger med.
Fast egentligen borde jag inte gilla hösten. Insåg det igår när jag funderade över vad som varit de senaste 5-7 höstarna i mitt liv. Det har en förmåga att trassla till sig för mig om hösten. Vet inte varför. Förändringar kommer gärna om hösten. Varför är det så? Och sen kommer julen då som jag inte är så väldigt förtjust i heller.

På jobbet tycks friskvårdspengarna ha kommit tillbaka. Det var tal ett tag om att vi inte skulle få något alls, men igår fick jag veta att det nu fanns 5000 per avdelning att göra något för. Tydligen är det bestämt att det ska levereras fruktkorgar till avdelningen varje vecka fram till årsskiftet. Det var väl ok. Bra att vi får något i vart fall.

Inga kommentarer: