lördag, oktober 13, 2007

Lördag!

Lördag redan? Det gick fort. Skaplig vecka det här. Känner mig lite mör. Har jobbat två nätter på slutet också, och det var riktiga springnätter. I vart fall den sista.

Annars? Jo, det tycks ha blivit riktigt kall höst utan att jag märkt det. Såg plötsligt människor i täckjackor överallt, och själv har jag inte lagt undan min jeansjacka än. Kanske dags att gå igenom vinterförrådet snart. Det känns som att det gick ganska fort. Men ingen snö än, inte här. Söderut har det kommit snö, men inte här, och inte i fjällen heller vad jag vet. Lite konstigt.
Jag skulle ju ut och fotografera de vackra löven, men det är redan förbi. Insåg det nu i veckan när jag hade tid över, att så gott som alla löv har ju fallit till marken redan.

Har knappt varit hemma på hela veckan, så idag har jag tagit tag i disk från gud-vet-när, tvättat lite och försökt röja upp i det här röriga huset. Om vi knappt är hemma, hur kommer det sig ändå att det blir så rörigt? Hm... Mattias har nog sovit bort halva dagen, det var nog vad han behövde ta igen efter den här veckan. Ikväll hoppas jag på lite lugn och en god film.

Är det inte dags för lön snart?

Inga kommentarer: