onsdag, januari 03, 2018

God fortsättning!

Det blev ett något längre blogguppehåll än tänkt, sorry! Men tiden har rullat på bara. Som alltid, kanske. Hela min ledighet har passerat och idag var första dagen på jobbet för i år. Signerade sisådär ett 50-60-tal med blanketter till försäkringskassan så jag har fått öva på att skriva 2018 som år redan. Det brukar ju som ta ett tag innan det satt sig.

Ja men hur var jul och nyår då? Jo, bara bra. Inget extravagant men trivsamt, roligt, mat i överflöd, familjebetonade sammankomster och lite för mycket fika/godis, är nog ord som i korta drag beskriver min jul/nyår. Antagligen rätt många andras också.

Vi hade en trevlig familjejul med M:s föräldrar och ena syster med familj, samt min Lil'sis med sambo (och hund, populärast på kalaset, kan man väl konstatera) helt utan incidenter. Det var väldigt mysigt. Mycket mat som sagt, Kalle på tv (flera år sen sist för min del, tror jag?), en hel del klappar och till och med en "riktig tomte".

En del av det stora gänget vi firade med

Tomten!
Och jag hade varit snäll! 
Jag blev förstås lite halvsjuk ganska snart efter att jag gått på ledigt. Inte riktigt ligga-i-sängen-sjuk, men tillräckligt för att vara trött hela tiden, förkyld, öm i kroppen och lite feberkänningar om kvällarna. Men det gick som bra ändå, vi hängde dock hemma en hel del så snart själva julen var klar.

Lagom till nyår, då jag piggnat till igen, blev förstås M sjuk istället och han är fortfarande sjuk. Lite mer av en "man cold" kanske men inte så farligt... Vi hade köpt biljetter till Star Wars på eftermiddagen på nyår så vi for på det men skippade sen den planerade hemma-middagen och åt "nyårs-supé" på Max istället med Lil'sis och hennes Joel (innan de for på fest, som sig bör kanske egentligen), for hem och bäddade ner M i soffan medan jag gjorde efterrätt som vi mumsade på innan tolvslaget. Som skålades alkoholfritt (men systembolaget-köpt, ett riktigt gott alkofritt bubbel).

Ja, det var väl jul och nyår det. Fort som attan for det förbi. Jag hoppas era helger var till belåtenhet!

Inga kommentarer: