lördag, januari 13, 2018

Helg!

En slö start på lördagen idag. M har varit i Stockholm hela veckan på utbildning och kom hem ganska sent igår till Sundsvall. Han funderade på att köra hit direkt men jag tyckte han skulle sova istället. Men istället för att åka tidigt idag verkar det som att han också tog lite sovmorgon, för en timme sedan hade han inte kommit iväg än. Men det är okej, det är jobbigt att stressa på helgerna och vi hinner ju ses. Jag tror att han fått semester måndag och tisdag så vi har lite långhelg igen.

Jag hade å min sida tänkt stiga upp tidigt för att sortera in grejer i bokhyllorna i vardagsrummet, vilket bara inte har blivit av sedan jag möblerade om. Jag har köpt lite förvaringslådor som är snygga att ha direkt i hyllorna så allt jag behöver finns. Jag ställde ner skrivbordet i källaren och då är det lite grejer som behöver en lättillgänglig plats så jag behövde de där lådorna. Det skulle ju vara skönt att äntligen slutföra ommöblerandet. Jag har väl inte riktigt hittat hem till 100% men det är bättre än tidigare och det tar sig. Jag har köpt en stor matta vilket lyfte intrycket lite och har tänkt flytta runt lite på tavlor etc också.

Jag måste dammsuga också och så tänkte jag baka filmjölksbröd. Har varit jättesugen på det ett tag nu. Så himla gott! Och busenkelt att göra. I övrigt har jag nog inga stora planer i helgen, men känner jag min kära särbo rätt så finns det outtalade saker på hans agenda som involverar mig på nåt vis så jag lär nog inte bli sysslolös.

Inga kommentarer: