tisdag, januari 09, 2018

Ljusare

Jag tycker nog att det börjar kännas ljusare ute redan. Skönt, även om jag är lite av en mörkermänniska. Idag hade jag möten nere på stan men for ändå och ställde bilen på kontoret först. Jag har brukat göra så nu under hösten och vintern för att få lite extra motion/luft men också för att det blir så rackarns dyrt att parkera nere på stan så ofta. Idag var det dock ganska ljust redan då jag gick från kontoret vid 8 och än mer så när jag vandrade tillbaka vid 15-tiden. Alldeles nyss var det nästan mörkt ute vid sådär kvart över två på eftermiddagarna.

Ikväll stannade jag på stan efter jobbet för att träffa de bästa brudarna, första träffen sedan nyår. Även om det ibland känns motigt att stanna och att behöva köra hem sent så väger det med lätthet upp då jag väl är där. Det känns som kvalitet i livet på nåt vis.

Imorgon väntar en mötesfri arbetsdag vilket känns lite efterlängtat. Jag har en massa administration som ligger och väntar, delvis som ett resultat av att jag var ledig länge över jul och nyår. Det kan kännas motigt att det ska behöva vara så när man varit ledig, men det hör till jobbet. Jag hoppas på en produktiv dag imorgon och jag ska försöka ta med mig min kontorsradio tillbaka till jobbet igen så blir det riktigt bra. Att jobba med radio igång är jobbmysigt. Jag tog hem min kontorsradio över jul men fick ju en jättefin av M i julklapp så nu kan den tas tillbaka och stanna på kontoret.

Och blir det soligt och bra väder kanske jag rent av unnar mig en lunchpromenad i vintervädret.

Inga kommentarer: