måndag, januari 29, 2018

Återgå

Åh trögmåndag! Det gick som segt idag, men jag lyckades ändå ha ett strukturerat personalmöte med en av mina arbetsgrupper i eftermiddags. Mina tre möten imorgon bokade av sig själva ett efter ett under dagen och jag borde kanske ha sett till att ha samlat ihop saker möjliga att jobba med hemifrån och sen gjort det imorgon istället, men det blev inte så. Jag hade tänkt simma efter jobbet idag men trög-/tröttheten gjorde att jag bangade ur och tänkte att jag skulle kunna försöka åka före jobbet imorgon istället och för att inte vara alldeles urspårad så tänkte jag försöka hålla den planen även om jag inte har några möten att passa.

Det kanske är en god idé att börja simma före jobbet istället efter. Åtminstone då jag inte får med mig Lil'sis (som har bekymmer med en ond handled) eftersom jag då har en ökad tendens att hoppa över det och åka hem istället. De mornar som det finns gott om banor i hallen för motionsim och som som jag inte har tidiga morgonmöten på åtminstone. 

Jag måste ju få styr på den här kroppen igen och inte låta saker sakta återgå igen. Min rygg mår så tydligt bra av att simma och jag mår bra av att vågen pekar nedåt och att jag känner mig lättare, piggare och rörligare. Jag måste påminna mig själv lite extra om det ett tag nu och återgå till att regga kalorierna igen. Jag vill ju det och jag behöver det.

Inga kommentarer: