torsdag, januari 04, 2018

Blått är det nya röda

Jag fick ju ett väldigt fint armband till min apple watch av M i julklapp. Med magnetisk stängning vilket gör att armbandet kan ställas steglöst. Superbra då det är lätt att justera över dagen. Och helt nickelfritt så jag slipper kli. Jag hade ju från början tänkt ha några olika armband att byta emellan utifrån humör eller kanske tillfälle, men hittills har det inte blivit något mer än det vita som jag valde vid köpet. Det har blivit lite solkigt nu så klappen från M kom alldeles lägligt.


Jag har bytt den röda texten till blå också, jag vill ju inte se ut som att jag fortfarande är i jul-läge... Men själva layouten har jag som fastnat i lite. Det finns förstås en väldig massa olika att välja mellan, som i sin tur kan justeras i färg och snabb-appar, men den här har jag som fastnat för.

Idag har jag varit i farten en hel del så de tre ringarna är som synes nästan stängda alla. Det är nåt väldigt peppande med det, kanske det som är allra bäst med klockan. Att jag blir motiverad och liksom vill prestera, klå mig själv och fixa mina mål. Det funkar bra på mig, men jag har förstås dagar då det får vara.

Under jul och nyår har det varit lite många såna dagar. Men med start nästa vecka ska det bli återgång till rutinerna igen. Jag har faktiskt saknat dem lite. Och ryggen behöver uppenbarligen att jag återgår till bassängen igen. 
Jag blev f.ö förvånad över att inte vågen var mer obarmhärtig i morse. Ett kilo plus efter de här veckorna känns nästan väl snällt.

Inga kommentarer: