onsdag, mars 09, 2011

"It's the end of an era, so to speak"

Det är så mycket annat jag skulle vilja skriva om, saker som inte cirkulerar kring min ständiga trötthet, saker som inte är så negativa, men orken och tiden finns inte riktigt just nu. Men det kommer. Efter helgen är jag långledig och efter sista helgen i mars kommer jag inte längre ha några formella uppdrag för Fi.

Det är första gången sedan partiet bildades som jag inte kommer ha en roll och ett uppdrag och det känns väldigt skumt och lite ledsamt nästan. Men det är ytterst självvalt och jag tror att det är en bra sak för mig. Jag behöver distans ett tag och tid att fundera över vad jag tycker och tror på. Åsiktmässigt vet jag var jag står, men vilka projekt tror jag på? Var vill jag personligen lägga krutet egentligen? Lite sånt finns i bakhuvudet.

Och så ska det, i ärlighetens namn, bli ganska skönt att få känna sig riktigt ledig ibland utan den där känslan av att jag alltid kan göra mer. Ideellt arbete har en tendens att skapa den känslan, i vart fall hos mig. Det finns liksom inga tydliga början och slut. Men snart kan jag vara ledig och spela WoW, se kopiösa mängder film och tv-serier eller bara göra ingenting på min lediga tid utan dåligt samvete. Det blir bra det.

Hur länge det nu varar innan jag saknar engagemanget, vill säga.

Inga kommentarer: