torsdag, mars 03, 2011

Oh, what a wonderful morning...

Fy bubblan (!) vad jag blev på dåligt humör igår. Sådär så att jag föreställde mig ett åskmoln ovanför huvudet. Som tur var gick det mest ut över mig själv. Jag gissar att det berodde på en av följande saker:
1) Min rygg gör ont igen, trots att jag försöker att inte låtsas om det. Och smärttröskeln tycks åter vara sådär hög för jag känner inte riktigt av det förrän bröstryggen pirrar till och domnar bort.
2) Jag tog en blick i garderoben igår eftersom jag och Mr M är bjudna på fest på fredag men insåg snabbt att där inget finns att hurra för (samt att jag är tjock och ful och borde gömmas i ett hål i marken).

Okej, kanske lite av båda då. Som tur är var nästan alla sovande änglar på jobbet inatt så jag behövde inte överanstränga mig för att slå på leendet. Det var lugnt och de som var vakna var snällare än jag kände mig. Jag tänkte för en stund ta ut min surhet på cyklarna som precis som alltid låg slängda precis utanför porten när jag kom hem nu på morgonen, men jag klev över dem och svor lite istället. Det dåliga humöret tycks inte vara över än.

Nu ska jag sova gott och länge och när jag vaknar ska jag låtsas som att varken 1) eller 2) existerar. Det borde ju hjälpa.

5 kommentarer:

Iréne JB sa...

Ond rygg är inte bra. Joel har sovit på värktabbletter en period. Men nu har sjukgymnasten på hans jobb knäckt den rätt igen. Naprapater är nog bra, men det bukar inte vara gratis att gå dit :(
Och inte finns det mycket festkläder i min garderob heller. Varför lägga pengar på kläder man använder väldigt sällan när man ju ändå går omkring i jeans och t-shirt mest?
Hoppas ryggen blir bättre och att festen blir lyckad oavsett klädsel.

Sara sa...

Men? Tänk att nu tror jag att jag har listat ut vem du är! En liten klocka ringde någonstans vid förra kommentaren men nu föll poletten ner. Och oj vad roligt om mina aningar är korrekta!

Nä, ryggont är inte skojigt. Jag har under ganska många år nu jobbat upp vad de kallar "kronisk överspänning" från käkarna och en bit ner i ryggen, vilket visat sig vara svårbehandlat. Det blev bättre när jag pluggade i höstas men nu tycks de mer besvärliga problemen återkomma igen när jag är tillbaka på jobbet.

Och ja, du har rätt om kläder. Det är dessutom hemskt trist att handla kläder. Och det blir nog kul ändå.

Iréne JB sa...

Dina aningar är helt korrekta!
Biter du ihop tänderna på nätterna? J gör det.

Sara sa...

Jo det gör jag, har bettskena sen en längre tid. Bekymret är att jag även gör det dagtid utan att tänka på det, tillsammans med uppdragna axlar vilket gör susen för kroppens välbefinnande :)

Iréne JB sa...

Vill du få ännu ondare, ut och åk längdskidor hälsar J. Nävars, men att träna så att ryggen får fler muskler är inte fel. J har fått en del övningar som även jag känner gör stor nytta. Sen är det ju det där att man ska utföra dem också :)
Jag biter inte ihop några tänder men har en tendens att dra upp axlarna när jag broderar, stickar eller syr på symaskinen vilket jag gör nästan varje dag.
Sköt om dej och hoppas att du har kul nu ikväll. Själv lär jag somna till Let's Dance om inte stickningen håller mej vaken.