måndag, mars 21, 2016

The good weekend...

Kluvet måste jag säga att jag haft både en bra och lite eländig helg. M kom hem helt oplanerat vilket var fint och efterlängtat. Och ganska överraskande. På lördagen var vi och fikade hos Lil'sis, M hjälpte henne med nån dator de höll på med och sen for vi till nya gallerian vid nya ikea. Den såg väl ut som en galleria gör mest, några nya butiker men ganska mycket detsamma som på stan. Förutom ren nyfikenhet for vi dit för att testa nåt matställe och det vi valde visade sig vara lite av en besvikelse. Egentligen vet jag ju bättre än att gå till alldeles nyöppnade ställen; det är ofta alltför mycket som inte riktigt klaffar än och så var det också där. Ovan personal och slutresultatet var inget vidare.

På söndagen bjöd byn på ytterligare ett årsmöte (avloppsföreningen, woho!) och däremellan spenderade vi en hel del tid framför nya säsongen av Daredevil (2015) som släppts på Netflix. Förvisso kanske inte fantastiskt bra (lite för många vurpor den här säsongen) men definitivt bra och sevärt i vart fall. Alldeles lagom sysselsättning och lyx att få göra det med huvudet vilande mot min favoritbröstkorg. Precis vad jag och mitt trötta huvud behövde.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, avloppsföreningen, det låter intressant? Hur många årsmöten går du på och hur stor är byn där du bor dvs i invånarantal? Låter mysigt med favoritbröstkorgen. Själv har jag precis avslutat House of Cards och börjat kolla in den nya säsongen på Vikings. :-) Ha det fint!

Sara sa...

Hehe, nja inte så väldigt intressant. Vi fick gräva om avloppen förrförra sommaren då de inte höll den nya standarden (dvs gick rakt ut i havet) så då gick totalt 9 hus ihop tillsammans och gjorde ett gemensamt reningsverk på andra sidan vägen. Det upprätthålls av en förening som faktiskt är trevligare än vad den låter :)
Jag tror att det är ett 60-tal året runt-boende hushåll i byn ungefär. Sen är några hus sommarboenden och så finns det lite sommarstugeområden runt omkring också. En ganska aktiv by med en del föreningar. Jag är inte med i alla men hann ändå med tre årsmöten :)
Åh, jag har två avsnitt av HoC kvar som jag hållit på lite. Måste se klart snart...