tisdag, mars 15, 2016

Tisdag

Att vara borta en måndag på utbildning leder tydligen till att hela tisdagen känns som måndag. Och viss förvirring i samtal uppstår. Vardagsspänning light!

Utbildningsdagen igår var trevlig och bra. Förvisso hade vi som varit på ett föredrag alldeles nyligen redan fått de flesta dragningarna, men lite upprepning skadar väl inte och  det var hursom ett bra tillfälle att få ett namn och ett ansikte på de som vi ska utbildas tillsammans med under det kommande året (be mig dock inte para ihop namn och ansikten....än). Brandlarmet gick efter lunch vilket skapade lite mindre rabalder men framför allt ett avbrott i schemat för de som planerat det. Men det löste sig det med.
Efter själva utbildningen blev vi bjudna på middag och även om huvudet då var ganska trött så var det väldigt trevligt. Nu satt jag förvisso nästan bara med mina två kollegor, men lite nya kontakter gjordes. Och skönt att slippa åka hem och laga mat (vilket jag varit underkänd på det sista ändå, alldeles för mycket "nåt snabbt, litet bara, det räcker").

Imorgon har jag bara ett möte vilket är bra då jag har en hel del administrativt att ta tag i. Som sommarplaneringen som jag inte kommit långt alls med. Det saknas fortfarande en del besked men jag ska ändå försöka få till åtminstone preliminär översiktsplanering imorgon så jag kan ha ett hum om antalet som behöver rekryteras.

Så en jobb-blogg plötsligt! Ja det är väl ett bra avbrott på gnäll-bloggandet. Och jobb är ganska effektivt för att sakta ner eller trycka bort annat grubblande. När det inte finns plats så finns det inte. Och jag vet att det inte låter helt sunt, men ibland är det rätt skönt. Jag är ganska bra på att jobba och ibland behöver man/jag känna sig bra på något också.

Nä, nu dags för dusch och sen i säng. Katten Rosa har redan varit här och gäspat och jamat och tydligt visat att det är dags att lägga sig. Bäst att följa hennes råd.

Inga kommentarer: