tisdag, mars 01, 2016

Redan tisdag. Och Mars!

Som märklig vecka det här. Startade med en ledig dag (för att sova igen Oscarsnatten, så nerdig/fånig är jag, vilket många höjer på ögonbrynen åt, men varför måste det vara så konstigt?) och idag har jag varit på Folkets Hus för en heldagsutbildning i neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. En helt okej dag! Jag och min kontorspolare J var där även om en hel del kanske var repetition så var en del nytt och det pratades en del ny forskning tex. 

Imorgon startar jag dagen med att åter besöka tandläkarhögskolan för en förmiddag i deras händer. Den provisoriska krona jag fick vid förra besöket ska nu bli en permanent sådan. Jag ser inte fram emot det jättemycket, det blir tredje (fjärde?) gången som samma tand öppnas upp i den här processen att få till en krona. Förhoppningsvis den sista då. Men det är jobbigt och sist hade jag hemskt ont i ryggen så jag hoppas att det blir mildare imorgon.

I vilket fall så har halva arbetsveckan gått då jag trillar in på jobbet igen. Lite märkligt. Och snudd på stressande. Inte så att jag inte haft kontakt med medarbetare osv men ändå, det känns lite stressande att jag inte "fått något gjort". Som alltid då jag varit lite på kontoret. Det brukar gå till sig rätt fort.

Hängigheten i humöret kvarstår av nån anledning. Jag hoppas att det också går till sig under veckan. Det blir nog bra med lite jobbhögar att ta tag i, då brukar jag kunna kliva ur mitt eget huvud och fokusera på annat. Det blir bra det.

Inga kommentarer: