onsdag, mars 09, 2016

You win some, you lose some

Två dagar kvar av arbetsveckan, varav en jag kommer att spendera i hemmakontoret (dvs mest troligt köksbordet med havsutsikt, kan det bli bättre?) med buntarna av papper som jag tagit med mig hem. Det ska bli lite uträknande av assistanstimmar, en första överblick över semesterplaneringen i mina sju arbetsgrupper och förhoppningsvis lite bra schemalösningar. Saker som gör sig väldigt bra hemma i lugn och ro vid köksbordet.

Jag har för tredje kvällen i rad spenderat en halvtimme på bandet (win) framför House of Cards på Netflix (win, säsongen håller fortfarande bra klass) men idag följt av en tallrik efterlängtad och väldigt god glass (lose). Det känns ändå ganska bra. 
Idag vaknade jag dock med väldigt stel nacke och ömma axlar vilket resulterade i migrän under förmiddagen (under ett personalmöte, mycket lämpligt) så jag försökte att inte hålla i handtagen på bandet ikväll. Får se om det hjälper, jag tror nämligen att jag drog upp axlarna lite lite av att hålla i dem och med den här hyperkänsliga ryggen så räcker det så för att det ska göra ont sen. Jag är ju inte beroende av att kunna se pulsen (vilket jag kan om jag håller händerna på handtagen), huvudsaken är ju att jag rör på mig. Vi får väl se om det sätter lite skjuts på mitt sedan ett tag snudd på orörliga viktprojekt. Jag skulle verkligen behöva lite extra motivation och medvind nu.

Kattorna tittar dock mycket skeptiskt på mig då jag är på bandet. Som att jag kan se på dem hur de funderar över vad det där ska vara bra för...

Inga kommentarer: