torsdag, mars 24, 2016

Duktiga dagen

För att ha varit en ledig dag så må jag säga att den varit produktiv. Men jag ångrar inte att jag tog ut ledigt idag för att förlänga den redan lite längre helgen. Tvärtom, det känns just nu väldigt bra med allt jag hunnit med.

Innan klockan var elva i förmiddags hade jag storstädat huset i stort sett klart. Jag hade dessutom hunnit med två omgångar tvätt, samt hunnit se lite på nyhetsmorgon och chillat med kattorna en stund. Inte illa, må jag säga. Jätteskönt att fått dammsugit, torkat badrumsgolvet, skrubbat badkaret, bytt dukar och plockat undan. Det kliar som lite i mig när det inte är riktigt städat (även om jag på intet vis är en pedant när det kommer till hemmamiljön, det går liks inte i just det här huset med alla renoveringsprojekt igång i blandade hörn). Så nu känns det bra!

Efter duschen så for jag in till stan, hämtade upp Lil'sis och så åkte vi till nya gallerian och åt lunch på ett asiatiskt ställe där. Jag åt en sallad med syrade grönsaker, mungbönor, nudlar och små vårrullar som var jättegod. Kanske hade jag önskat lite mer spice i det hela men jag var ändå väldigt nöjd. Sen gick vi en sväng i de butiker som är lite nya i stan innan vi åter damp ner och tog en fika. Väldigt trevligt och kul, shopping-och-umgås-dagar med bästsyrran är verkligen toppen!

På vägen hem köpte jag på mig pelletssäckar som ska räcka över ledigheten och åkte en sväng förbi Plantagen och köpte en påskblomma till svärföräldrarna.

Produktivt, inte sant? Nu när kattorna är utslagna efter sin fiskmiddag ska jag väl försöka göra nåt att äta till mig själv också. Se lite tv och kanske lägga mig i sängen och läsa en stund. I mitt lilla lyckorus över den produktiva dagen...


Inga kommentarer: