torsdag, mars 03, 2016

Hiss & diss

Imorgon är det fredag, måste säga att det känns helt okej. Jag har haft en trött-morgon-vecka då det varit segt att stiga upp igen. Och med trötta kvällar då jag borde ha kunnat somna tidigt men ändå inte gjort det. Jag har försökt hålla mig från att tillbringa för mycket tid i sängen (jag ska inte avslöja vart jag sitter just nu....), för att lyda rådet från de som vet hur man motverkar sömnproblem, men tröttheten har tagit mig dit ganska tidigt och sen har jag blivit liggande framför tv:n eller med mobilen i handen. Och ja, jag förstår också vad som är fel i ekvationen. Men utan nåt som låter bekant kan jag inte sova alls.

Jag beklagar mig inte, jag tycker inte att jag har direkt sömnproblem som jag vet att jag kan ha. Det är mer att jag är trött som är problemet. Trött, lite hängig och inte fantastiskt motiverad kanske.

Men jag måste säga att det kändes bra att komma till jobbet igår efter två dagar borta (en ledig, en på utbildning) och få höra flera personer vid olika tillfällen säga hur kul det var att se mig. På ett entusiastiskt sätt som en stund (såklart, it's me) fick mig att fundera på om det var "riggat". Hursom var det fint. De är fina, mina kollegor, jag tycker hemskt mycket om dem. Och det är kul att känna sig saknad när man inte är där, det värmer.

Imorgon ska jag vara extra tidigt i stan och gå på frukostföreläsning tillsammans med några av de fantastiska kollegorna. Vi ska lyssna på en klok person som ska prata om ledarskapets utmaningar, det kan bli riktigt bra det. Plus frukost! Bra start på fredagen!

Inga kommentarer: