torsdag, mars 10, 2016

Torsdag

En trött Sara ska snart dimpa ner i sängen. Jag stämplade ut lite tidigare idag och har fått lite extra tid för mig själv och mina bästa pälsdjur vilket varit skönt och behövligt. Jag har också varit lite extra duktig och dubblerat tiden på bandet. Jag hade ju möjligheten att ägna en halvtimme kring lunch såväl som nu på kvällen till det. Otränad och eländig som jag är blev jag lite snurrig mot slutet av kvällspasset, men nu känns det bra. Kanske var det för att jag ökat på hastigheten en del i jämförelse med tidigare i veckan, men det känns bra att bli riktigt trött och svettig. Nu får det nog vara såhär ett tag, bättre att öka på tiden då kanske.

Jag försöker notera mitt matintag igen på vv-appen och en morot är att få mata in aktiviteter och få poäng för det också. Sedan i måndags har jag nu jobbat in 2/3 av det antal poäng jag får/ska äta under en dag. Imorgon är det den jobbiga invägningsdagen; jag tror inte det hunnit vända så mycket på trenden (att stå till) än, men det vore ju fint med ett litet litet minus för motivationens skull. Jag får väl se.

En fin vårvinterdag har det varit, jag önskar att det håller i sig över helgen. Det vore tjusigt med lite sol i ansiktet om jag får för mig att gå ut och pyssla eller promenera.


1 kommentar:

frumansson.com sa...

Härligt jobbat! Du har varit riktigt flitig denna veckan känns det som. :-)