lördag, mars 05, 2016

Lördag

Så blev det helg då. Med lite mulet väder och stilla snöfall. Annars har det varit ganska perfekt vårvinterväder senaste tiden. Vi har väl drygt 60 cm snö här vid kusten läste jag, och så har det varit 5-15 minusgrader med solsken dagtid. Kan inte bli bättre, alldeles lagom på alla håll. Speciellt ljuset dagtid har märkts; det är ljust på mornarna på väg till jobbet, kontoret känns ljusare och på kvällarna har lamporna med solceller som vi satt i poppeln börjat lysa lite svagt. Till och med de har fått i sig energi nog att orka leva upp lite!

Bild från tidigare i veckan ute på vägen, vackert snöljus!

M är hemma över helgen, jag hämtade honom vid tåget sent igår kväll. Nu är han redan iväg till sina föräldrar men i eftermiddag står ikea-besök med syrran och Robin på schemat och ikväll blir det mest troligt filmmys hemma i soffan. Jag var lite sugen på bio också men det finns fördelar med att vara hemma, då kanske vi tom kan ta ett varsitt glas vin och äta ost och kex med fötterna i soffan. Vi får väl se.

Jag ska försöka rengöra sofforna från all päls, ett uppdrag som inte är alldeles enkelt. Men jag har fått tips om att använda gummihandske och dra bort det med så det ska jag testa. Just nu fäller Rosa kopiöst med päls så det ligger små pälsbollar precis överallt. Det och dammsugning får bli min to do-lista den här lite trötta lördagen.

Trevlig helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas att helgen har varit fin, här kom snön igen igår och jag blev lite modfälld, hade ställt in mig på vår nu. Fin bild förresten även fast den är på snö. ;-)