torsdag, juni 05, 2014

Torsdag?

Oj, long time no see, det blev torsdag alldeles sådär bara. Veckan har gått i ett huj och det har varit busy busy busy veckan lång. Men nu har arbetsdagen avslutats och jag har väl formellt sett gått på lite ledighet. Jag kom på lite grejer jag måste göra under helgen, men annars tror jag att jag faktiskt har försökt förbereda för att om möjligt undvika katastrofer när jag är borta nästa vecka. Jag har stor tillit till både kollegor och medarbetare så jag tror att det kommer bli krisfritt nästa vecka. Det känns gott.

Så ja, snart semester alltså. Jag tror världens all flygångest håller på att sugas in i mig. Jag börjar se scenarier framför mig när jag får lugna stunder. Bara att vifta bort med all meditationsteknik jag kan minnas. Brukar funka hyfsat i vart fall. Värre lär det bli väl på flygplatsen.

Men ja, semester. Jag försöker ha det i fokus. Ny stad, nytt land, nytt det mesta. Med bästa mannen och en nyinköpt kamera. Jag satt häromkvällen och försökte hitta tips på nätet och har nu en lista med allt från museum till godisfabrik, sagopark och en butik med vintage leksaker. Plus tapas, cava, uteserveringar och ett språk vi inte förstår. Det kan ju inte bli fel.

Inga kommentarer: