lördag, juni 28, 2014

Lördag

Idag har det faktiskt varit lite varmt! Vi satt på lillstugans altan, på de nya finmöblerna, och fikade när svärfar kom förbi och efter en stund fick jag faktiskt lov att sätta mig en bit bort i skuggan. Inte så att det var outhärdligt, men jag fegar som bekant lite när det kommer till exponering för varm sol utan spf på. Säkert smart fö, på eftermiddagen var jag lite röd i både ansikte och på halsen.

Eftermiddagen spenderade jag i stan med Simon, det var trevligt. Det var länge sedan vi var på shoppingrunda ihop. Han hjälpte mig bland annat att välja ut lite växter på Plantagen. Men det var lite glest med passande utbud och jag hittade inte nån kruka jag ville ha så det lär nog bli ett besök på Smultronstället igen till veckan. M och jag var där häromdagen och köpte en fin handgjord terrakottakruka och en viol till de nya utemöblerna och jag tror att jag vill ha fler av de där krukorna.

Även ikväll blev det Simon-häng, men nu med M också. Vi tre hämtade thaimat och satt sedan på Simons balkong i kvällsolen och hade det mysigt. Lyssnade på motorerna från Wheel i stan, ljud från några förfester i lägenheter intill och såg en luftballong segla iväg. Inte så dumt det. Men när solen försvann blev det kallt.

Jag hoppas på sol imorgon också så att jag kan lägga mig på en filt på gräset och läsa lite i solen. Det vore inte dumt. Jag har letat efter en bra solstol men inte hittat någon annat än på Ikea. Vi får se om det kanske blir en tripp dit nästa helg. Inte bara för solstolen förstås, 30 mil enkel resa är lite mycket för det, men jag tror att det kan bli en ny säng också (yeaaayy!) plus att det är trevligt med en liten semestertripp på icke-semestertid. Vi får se som sagt.

Inga kommentarer: