torsdag, juni 26, 2014

När katterna är borta... (eller är det mössen?)

Hur mycket jag än gillar mina kollegor måste jag erkänna att jag lätt skulle kunna vänja mig vid att ha eget kontor. Mina två vanliga partners in chefskap har semester så jag får råda bäst jag vill. Kan lyssna på musik hyfsat högt när jag sitter med administration, behöver inte planera in samtal efter hur kollegorna är närvarande och slipper hålla för ena örat för att höra den i luren om en kollega sitter i telefon samtidigt.

Men, trist förstås att inte ha någon att prata med eller fråga bara genom att vända runt stolen. De där mikropauserna som annars uppstår ibland. Vi sitter alla som är närvarande i stort sett ensamma på varsitt rum just nu och jag tror det märks i fikarummet. Det pratas mycket och lite oftare än annars tittar det in kollegor och undrar om det inte är fika snart. Men vi har det trevligt och bra och har hittills lyckats lösa alla 'bekymmer' som kommit in från semesterfirarnas arbetsgrupper. Och jag har snart prickat för alla punkter på min egen lista över halvbrådskande saker att lösa innan jag kan andas ut lite.

Och förstås har jag passat på att möblera om lite på kontoret medan de andra är borta. Jag är mäkta nöjd och hoppas att de blir det också...

Office cat

Inga kommentarer: