tisdag, mars 18, 2014

Lekmarodören

Klockan är drygt åtta på kvällen och jag är på riktigt färdig för ridå redan. Nu gjorde säkert det heta skumbadet jag just steg upp ifrån sitt för att varva ner kroppen på riktigt, men redan innan kände jag mig mör. Idag har jag i stort sett suttit i möte/utbildning från åtta till fem på kvällen. Med undantag för lunchrast. 

Eftermiddagspasset innehöll dessutom ett par mindre "övningar", av mig kallat lekar och något jag har hemskt dåligt överseende och tålamod med. Jag ogillar starkt, för att vara måttlig, att leka tillsammans med andra vuxna människor. Nu gick det väl utan större problem just idag, det var inte så väldigt lekbetonat trots allt, men jag blir ändå väldigt obekväm så snart någon yttrar orden "nu ska vi göra en liten övning" i gruppsammanhang. Så kul är jag. Vill man slippa ha med mig på fest men inte riktigt kan med att utesluta mig från inbjudningslistan är tipset att berätta att det kommer vara lekar under kvällen. Då ser du garanterat inte till mig. Varsågod för tipset.

Nu ska jag ägna resterande vaken tid till att se på då ytterligare någon/några fler ur den gudsförgätna platsen Midsomer får plocka ner skylten. Farligt ställe det där, med väldigt påhittiga mördare som nästan mer troligt är den söta tanten i stugan bredvid än den galna psykopaten i den avlägsna skogshyddan...

Inga kommentarer: