lördag, mars 15, 2014

Äntligen!

Igår fick jag så äntligen veta att jag får fortsätta mitt jobb som chef på min nuvarande arbetsplats. Tjänsten jag hade tillfälligt vikariat på lystes ut, jag sökte det och fick det till slut. Jag kan inte påstå att jag var särskilt säker på att det skulle bli så från början, så jag kände mig helt klart lättad när meddelandet kom. Jag har förstås jobbat på som om jag skulle vara kvar, något annat var omöjligt som jag upplevde det. Jag är ingen person som gillar att bara släcka bränder och hålla saker över ytan, det har jag nog aldrig varit.

Och jag är nöjd och glad. Både för att jag får fortsätta med något jag verkligen trivts med men även för att jag fått så goda och vänliga omdömen om det jobb jag hittills hunnit utföra. Det är väldigt roligt och har helt klart bidragit till att jag vågat växa lite i den nya rollen. Långt ifrån klart förstås, jag tror att det tar en bra stund innan jag/man riktigt växer i en sådan kostym, men det är en bit på väg. Allra mest tror jag ändå att jag förvånat mig själv. Faktiskt.

Men ja, jag är glad som sagt. Vi skulle fira lite igår, jag och låtsasmaken, men han somnade innan han ens ätit upp sin middag. Men jag tog ett glas vin framför tv:n och umgicks med hans och tre kattors snarkande (i varierande styrka...). Nöjd oavsett. Vi får väl fira lite vid ett senare tillfälle, om det nu skulle behövas.

Inga kommentarer: