tisdag, mars 04, 2014

Sjuk

Det var kanske dumt att dra sig till jobbet idag, men ärligt så kändes det som att det skulle funka när jag vaknade i morse. Lite ont i halsen, fortsatt bubbliga luftrör och lite hosta har väl inte dödat någon, tänkte jag. Efter fyratimmarsmötet i förmiddags kändes det dock som att huvudet och kroppen inte riktigt samarbetade och strax efter lunch, när jag försökt men inte alls kände flyt i arbetet och då huvudet dunkade elakt så ställde jag för säkerhets skull in morgondagens möten och for hem. 

Tanken var att jag skulle vila lite och jobba färdigt hemifrån men jag får inte distansprogrammet att fungera här hemma trots flera försök ikväll. Vet inte om det är långsamheten jag upplever i mitt febriga huvud eller om jag ska se det som ett tecken att lägga ner. Men det stressar mig att jag då inte hinner rapportera in siffror imorgon till lunch som jag borde. Ingen dör väl av det, men det känns inget bra.

Sedan jag kom hem har jag pendlat friskt mellan att sova halvdäckad med livliga, skumma drömmar, halvsitta i sängen el soffan och känna mig nästan döende och läskigt tät i halsen till att korta stunder känna mig som en skolkare som borde skärpa till mig och gå på jobbet imorgon. Ingen hjärnstress här inte...

Inga kommentarer: