söndag, mars 02, 2014

Nattsudderi är inte min starka sida längre...

Jag har redan hunnit ångra en del av mina gissningar, men nu är det i pränt. Jag kikade runt på lite svenska filmbloggar och inser att åsikterna går isär en del. Inte minst mina från deras. Men det är ju lite det som är kul också. Enligt mina gissningar kommer den toppnominerade (10 nomineringar) inte få en enda Oscarsgubbe med sig hem och jag vet inte hur troligt det är faktiskt (även om sånt har hänt förut).

Min inte-riktigt-friska-men-inte-längre-total-däckade sambosnubbe har fått för sig att han ska göra mig sällskap inatt eftersom han ändå är övertalad att stanna hemma från jobbet imorgon (han var tvungen att lägga sig i sängen efter att ha burit ut soppåsen, jag tror inte han är frisk nog än, helt enkelt), men min gissning där är att han kommer att börja dra timmerstockar ett bra tag innan Ellen DeGeneress öppningsmonolog sådär strax efter kl 2.30 inatt. Men man vet ju aldrig. Jag brukar aldrig ha sällskap nuförtiden så jag är bara glad att någon försöker. Och frågan är väl hur länge jag kommer orka. Jag tycks ha tappat bort mina nattskötarskills just vad gäller nattväkteri.

Jag hade egentligen tagit ledigt från jobbet imorgon, men så dök det upp en möte som inte var ombokningsbart och som jag känner att jag inte vill eller bör komma ifrån, så jag gör ett gästspel på max ett par timmar efter lunch. Det innebär ändå möjlighet till lite sömn där på förmiddagen.

Kan galan börja nu tack? Nähä, 3,5 timmar kvar alltså..... Dumdidumdum....

Inga kommentarer: