måndag, februari 21, 2011

Helgen

Det är verkligen jätteroligt att ha lillebror här, men det tar också lite på krafterna att som kontrollfreak ha koll på allt och alla, hitta förslag på vad som ska göras, vad som ska ätas osv. Många viljor blir det. Och jävligt mycket disk. Jag har typ däckat så snart vi kommit ut till huset på kvällarna (lägenheten är helt upplåten åt 2x syskon samt brorsans sambo), så dygnrytmen har det då inte varit några problem med, vilket varit en riktig vinst.

I lördags var vi ute och åt på Allstars och sen såg vi The Tourist på bio. Önskemålet var egentligen True Grit men den var väldigt välbokad när vi, lite sent ute, skulle boka våra biljetter. Men den var helt okej den med.

Igår var det lite shopping som gällde samt fika på stan och sen blev det tacos till middag följt av årets hittills sämsta film. Jag och M var väl lite skeptiska till valet redan i butiken men tänkte 'hur illa kan det vara?', något slags underhållsvärde brukar ju de flesta filmer ha. Så fel man kan ha. MacGruber var ett riktigt bottennapp. Det skulle vara en parodi på MacGyver, gjord av några av komikerna från Saturday Night Live, men särskilt mycket MacGyver var det inte. Rambo, A-Team, Top Gun etc försökte man förvisso parodiera, men resultatet var alltså inte särskilt bra. Och humorn var icke existerande. När 'skurkens' namn, Cunth, avslöjades rätt tidigt i filmen började jag ana vartåt det skulle bära. Sen kom ett extremt ofräscht homofobskämt och så fortsatte det utför. Stay away from that movie!

1 kommentar:

Bionytt.se sa...

Apropå det, kolla in den nya "Restricted"- trailern till "Bridesmaids" i HD: http://www.bionytt.se/2011/06/bridesmaids/

Tack för att du är så uppdaterad!