söndag, februari 13, 2011

Det kanske räcker med ett program framöver?

Vad ska man säga? Melodifestivalen är inte riktigt vad den har varit. Det måste förstås inte vara en dålig sak, men jag vet inte riktigt om den som är nu riktigt är min kopp te heller. Klart att med kul sällskap blir det en grej av det hela, men själva happeningen var väl sådär. Jag tycker fortfarande att "förhören" och den där märkliga passagen med Stormare är just märkliga och inte direkt roande, men allra värst var väl när sliskkungen Christer Sjögren gav sig på en 'cover' av Bowies Life on Mars. Då dog jag lite inombords och gick till köket och gjorde te.

Ska jag vara ärlig så hoppades jag nästan att Babsan skulle vinna. Det hade säkert gått hem som galenskap i resten av Europa. Annars var Christian Walz bra som vanligt, men han passar inte riktigt in där.

Men annars var det trevligt. S kom själv och ville köra hem så vi hoppade vindrickandet men åt pizza och sen alldeles för mycket snacks efter det. Efter melodifestivalen for S hem ganska snart och så fortsatte vi umgås på vårt nerdiga sätt via mumble (typ skype/ventrilo, där även en WoW-vän från Skåne fanns med i umgänget) och WoW långt in på småtimmarna. Väldigt trivsamt. Bra mix-lördag!

Inga kommentarer: