lördag, februari 12, 2011

Ändrade planer

Dagen började på det mest perfekta sättet. Visserligen vaknade jag av väckarklockan men det var nästan lunch och strax därpå kom M upp med frukostbricka till mig i sängen. Lyx!

Sen blev det färd in till stan, ett besök på systemet och sen hämtade vi upp lillsyrran som var ute och testade publivet i Umeå igår (utbudet för 18-åringar var dock i stort sett obefintligt, skulle det visa sig). Och så storstädning av lägenheten. S fick nämligen för sig att vi skulle bjuda in han och en vän för att äta pizza, dricka vin och se på melodifestivalen. Så vi skrotade planerna på slölördag på landet till fördel för det.

Just det här hushållet är väl inga superfans av melodifestivalen men med trevligt umgänge kan det bli ganska kul. Jag såg delar av förra deltävlingen i repris nån natt på jobbet och upplevde det kanske mer som ett barnprogram med skum pausmusik än något annat, men vem vet, jag kanske blir positivt överraskad ikväll? Det var länge sen vi gjorde något socialt så jag ser fram emot det oavsett.

Inga kommentarer: