onsdag, april 04, 2007

"I'm try-sexual, I'll try anything once"

Varit ledig två nätter och vad har jag fått gjort? Inte mycket. Mest tack vare den underbara sajten som Gusten rekommenderade... Har börjat från säsong ett i Sex and the city av någon anledning, och kan nu inte sluta. Har aldrig följt den tidigare utan bara sett sporadiska avsnitt. Från allra första början tyckte jag nog den var mest fånig, men har med tiden lärt mig att uppskatta det roliga i den. Okej, ibland får man verkligen anstränga sig för att se problemet, som avsnittet där Carrie råkat fisa högt hos sin pojkvän och hon därmed tror att hela deras sexliv, ja hela deras relation har blivit förstörd eftersom hon då inte längre är miss perfect... Ja, iaf så har det varit min sysselsättning i ett antal timmar.

Vi hade F!-möte igår också förståss, inte att förglömma. En rätt späckad dagordning eftersom det nu är lite att göra framöver. Vi måste ha årsmöte här, jobba på att öka antalet medlemmar, försöka hitta den ekonomiska möjligheten att bjuda hit någon föredragare etc etc. Jag borde verkligen sätta mig en stund med kallelse-brevet och förbereda prop om stadgeändring och lite annat.
På tal om F! så har vår nya talesperson Stina Sundberg haft sina första media-framträdanden sedan kongressen. Hon var med i Lantz i P1 förra måndagen en kort stund (allt är ju en kort stund nu i det alldeles för korta programmet) och igår var hon med i SVT:s Argument och debatterade försvunnen feminism. Jag tycker att hon gjort bra framträdanden, kanske allra bäst i radion då hon fick möjlighet att visa att hon har ganska underfundig humor. Bådar gott.

Nu får jag väl skynda mig att försöka få något gjort innan Mattias kommer hem från jobbet så det inte ser ut som att jag bara legt hemma i sängen och glott på nån gammal serie på datorn.... Sen iväg till jobbet två nätter. Ser fram emot min första på länge, och enda lediga helg på ganska så länge framöver.

I övrigt behöver jag ganska akut en duktig studie- och/eller framtidscoach ASAP!

Inga kommentarer: