lördag, april 07, 2007

I had a dream

Vaknade nyss ur god nattlig (nja) sömn med en lite märklig dröm. Alltså, jag drömmer väldigt ofta och väldigt skumt. Så skumt att jag inte ens längre brukar reagera. Men delar av dagens dröm var mer som...oväntade. Inte otroligt på samma sätt som det alltid brukar vara i mina drömmar. Min första tanke när jag vaknade var typ "I really didn't see that coming". Eller ja, inte första. Min första tanke var "Vad f-n är det som låter???". Vaknade nämligen med ett ryck när en fläkt i Mattias laptop gick sönder. Han låg bredvid och såg på film.
Iaf så var det en skum dröm. Den innehöll både människor jag omger mig av nu och människor jag nästan glömt. Huvudgrejen var att några ur Fi-gänget; Anna, Ulrika, Samuel, Fanny och Jenny skulle åka på en dagstur till yttre rymden. Jag skulle inte med eftersom jag inte gillar att flyga. Men det var alltså inte den delen som var det skumma. Det följde det vanliga Sara-dröm-mönstret. Det var något annat, som i drömmen var så självklart, men som var något jag aldrig ens tänkt på som en möjlighet. Hm.. Ja, jag kan inte förklara bättre än så utan att berätta hela grejen. Och det kan jag nog inte göra, det skulle bli väldigt konstigt här då... Fast nu blir det nog konstigt när jag skriver halvvägs, men ja, skit samma. Det är min blogg =)

På tal om det så funderar jag lite över bloggen just nu. Om jag kanske a) borde sluta blogga såhär, b) om jag borde flytta mitt nuvarande bloggande någon annanstans eller c) börja blogga på två ställen. Känns ibland som att besökare kanske skulle kunna förvänta sig en långt mer politisk blogg än vad som är fallet idag. Mer djupgående politisk, feministisk analys. Visst, bitvis är det sådant också, men mestadels inte kanske. Kanske jag borde öka på den delen på något sätt. Samtidigt tycker jag det är skönt att inte alltid alltid vara politisk på det sättet.
Att sluta blogga såhär helt och hållet är nog egentligen inget alternativ. Jag har väl aldrig haft så billig (och så bra, till viss del) terapi någon gång. Jag tror att det lufthålet behövs för att minska på the crazy-ness in real life för min del. Hm. Ja, det tål att tänkas på.

Annars har påsken kommit med storm. Har sett bilar under träd, flagstänger som vikit sig som ingenting, det är soptunnor och andra lösa husattiraljer överallt. Vi var strömlösa i förrgår mest hela dagen. Fast jag sov huvuddelen av det så det gick ingen nöd på mig. Kan vara ganska mysigt tom. Och vi har ju järnspisen i köket så inte hungrar vi ihjäl då heller. Men det varade bara kanske 5-6 timmar så det var lugnt.

Ledig fram till måndag kväll nu. Känns bra. Ska försöka se en massa film, har jag tänkt. Får se hur det går. Ska försöka jobba lite med foton som jag släpar efter med. Kanske kan jag lägga upp lite här. Från kongressen m.m.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul, yttre rymden! Jag förstår hur du menar med bloggen....Kan man inte dela upp bloggar på nåt vis. Lägga in någon slags rubrik på sidan "politiska betraktelser" eller nåt. För det vore tråkigt om din personliga, roliga blogg försvinner.