onsdag, april 18, 2007

Vårtecken

Jo, såg det ultimata norrländska vårtecknet igår förresten! E4:an har gått från 90-väg till 110-väg igen. Super, då går det lite snabbare till jobbet. Jag skulle tro att halkrisken är i stort sett borta nu så vinterdäcken ska väl av bilarna de närmaste dagarna. Bra vårtecken.
Lite läskigt att havet nu är öppet här utanför. För bara två veckor sedan var det pimpeltävling här. Det har varit en kort vinter i år och våren kom ganska fort när den väl bestämde sig. När isen nu släppt så blir det varmare även här vid kusten, det är bra. Trivs i vårvärmen. Inget fan av tokvarma somrar, men vårvärme är skönt.

Smilla kom precis in med ett surt uttryck. Funderade på varför men såg sedan att Olivia (tonåring i byn) var ute med sin häst igen. Smilla gillar inte hästar.
De andra två kissarna trynar mest inne fortfarande, men Smilla har definitivt ökat på sitt äventyrsschema. Man skulle vilja fästa en liten kamera på hennes huvud och liksom följa med en sväng.

Känns som att halsen svullnar allt mer. Ska nog överge fi-arbetet en stund och lägga mig i sängen med min Stieg Larsson-bok.

Jo, antingen är detta ett mycket väl uttänkt pr-trick eller så har kanal 5 verkligen inte förstått vilken trendsetter och (gratis) reklampelare internet (och bloggar i synnerhet kanske?) är. Humor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läser du "män som hatar kvinnor"? Jag är just klar med "flickan som lekte med elden". Så du vet var du skall gå när du mitt i natten behöver den, efter att din är utläst.

Sara sa...

Yes, det är den jag läser. Är ingen deckarläsare egentligen, men fastnade väl när du fick in mig på den där zombie-boken i höstas...