måndag, april 23, 2007

Stand up

Om bara några få dagar ska Sara roa sig. I can't wait! Känns som att jag så sällan gör sånt längre. Jag kommer knappt ihåg när jag var på bio sist, våra filmkvällar hemma brukar numer mest bestå i film på laptop i sängen (vilket faktiskt inte är samma sak som att halvligga i soffan med popcorn), jag går typ aldrig ut, framför allt går jag och Mattias aldrig ut tillsammans eftersom vi då inte tar oss hem om inte en är nykter (guess who), äter vi ute är det i stort sett alltid pizza numera, jag har inte varit på teater på över ett år eller mer (senast tror jag var "Elling" med Rolf Lassgård och Johan Ulvesson i Umeå) etc etc. Jag längtar nog lite efter att göra mer ambitiösa skojiga saker. Bara för att 30-årsdagen närmar sig (nåja, 15 månader kvar) behöver jag kanske inte agera 50?

På fredag ska vi i vart fall gå på Sagateatern och se Magnus Betnér, ståupparen med den vassa tungan. Jag köpte biljetterna för kanske 2 månader sedan utan att ens kolla om det passade i kalendern, eller om Mattias alls ville följa med. Jag var bara tvungen att se till att göra något. Och hade han inte velat hade jag tvingat med någon annan alt faktiskt gått själv. Jag hoppas att det ska bli kul. Man hade gärna toppat det med en middag ute innan, helst på något ställe som inte serverar pizza då... Men vi får väl se. Jag kanske inte ska behöva ta tag i allt själv? Hint hint. (Lönlös hint eftersom Mattias inte ens läser min blogg...=)

På tal om stand up så var det en annan stand-up-show i stan i helgen. Med bl.a Schyffert, Glans, Babben och Lennie Norman. Läste recensionen efteråt, som inte var enbart positiv. Hon sågade Lennie Norman vid fotknölarna, vilket jag applåderar. Hans humor når inte ens upp till buskisnivå. Jag hade dock gärna sett showen, flera av namnen hade säkert allena gjort det värt pengarna.
Schyffert bloggar ju som bekant, och skrev följande inlägg efter besöket. Hm..man undrar ju var de åt?

Inga kommentarer: