måndag, september 12, 2016

Imorgon är det en ny dag


Sicken dag det varit, jag känner mig helt urlakad. En måndag. Det blev i och för sig lite som väntat men det betyder inte att det varit en enkel dag. Dessutom med den förbannade huvudvärken jag dras med nästan varje dag på jobbet. Inte jättebra, och så spänner jag mig av det för att jag ändå måste koncentrera mig och prestera under lite press och så blir det spänningsvärk av soppan. Framför tv:n ikväll har jag försökt massera ner en knöl som poppat upp framför vänstra örat och som är alldeles öm. Jag och mina käkmuskler.

Men, inga katastrofer, det ser jag som en vinst idag. Och en hel del framsteg, faktiskt, som jag försöker tänka att jag kan klappa mig själv på axeln för.

Och så avslutade jag och en kollega dagen med att köpa med oss mat och fara till vår nyblivna förälder-kollega, det var definitivt bäst idag. Vi var där i tre timmar och under åtminstone halva tiden satt jag med en 7-veckors sötsak sovandes i min famn. Hur söt som helst. Hennes mamma försökte övertyga oss om att det bara var show för oss för att vi var på besök men jag undrar det jag.... Haha, nej men jag avundas inte det där töcknet av sömnbrist och ängslighet som verkar vara de inledande veckorna rätt mycket. Eller ja, kanske lite ändå...

Nu ska jag försöka sova tidigt om det är möjligt att stänga av bruset i hjärnan. Kattorna, som garanterat sovit 98% av dagen, snarkar redan bredvid mig i sängen så det är väl bara att hänga på.

Inga kommentarer: