söndag, september 04, 2016

Helg

Så var helgen över och bästmannen är på väg hem i bilen. Det är riktigt mörkt ganska tidigt nu så jag föredrar egentligen att han åker tåg, men han måste kanske bli lite bättre på framförhållning i så fall. Eller så får sambon/särbon hjälpa till lite. Oftast går det ganska bra att boka tågbiljetter hyfsat sent inpå, men kanske inte samma dag om det ska vara ekonomiskt. Hursom känns det som vanligt lite tomt och trist när han farit.

Helgen har löpt på utan större utsvävningar. Vi var förvisso ute med syrran och Robin för att fira hennes körkort igår och det var väldigt trevligt. Vi gick till Sagami, den fantastiska japanska restaurangen i stan, och vi gick hem väldigt nöjda och mätta.

Vi hann även med ett besök (inklusive lunch) hos svärföräldrarna igår och ett besök hos Simon idag på förmiddagen. Övrig tid har vi grejat med lite datorgrejer hemma och sett film och tv-serier. Så en rätt lugn och trivsam helg.

Nästa helg ska vi vara flitigare med lite huspyssel. Förhoppningsvis är vädret bra nog så vi kan få upp knutarna på huset tex. Och i veckan ska jag klippa gräset för kanske sista gången och försöka få färdigt mitt trädgårdsprojekt innan det blir alltför kallt ute. Och göra nåt spännande av kassen med äpplen som jag plockade med mig från Simons trädgård idag. Planen är äppelmos och kanske äppelmuffins. Sen vet jag inte vad jag kan hitta på mer. En äppelkaka att frysa in kanske?


Inga kommentarer: