söndag, september 11, 2016

Laddar....92% klart

Se där, plötsligt lite film igen på bloggen. Mest för min egen skull, för att jag tycker att det är lite roligt och för att det är ett sätt att få ur sig lite funderingar. Jag ska försöka se mer film igen men just nu sitter jag och halvkikar på Grey's Anatomy, vars senaste säsong jag inte sett något av förrän idag. Och nästa drar igång redan om ett par veckor såg jag. Jag tycker fortfarande att det är lite småfånigt och att nästan samtliga karaktärer är märkligt självupptagna, men det är ändå underhållande på nåt vis.

Det har förstås varit en lugn och ganska händelsefattig helg men samtidigt rätt skön. Ingen stress, myskläder mest hela helgen och mycket tanketid, på gott och ont. Idag blev jag så lite uttråkad så jag tog Suzy och for hem till Simon en sväng. Vi låg i varsin soffa, drack te och filosoferade över livet lite... Typ. Trevligt och något jag gör alldeles för sällan numera. Jag är trött i veckorna och han jobbar en del helg. Men med lite ansträngning kan vi nog få till filosoferandet lite oftare.

En hektisk vecka väntar. En till. Jag tror och hoppas att det ska lugna ner sig lite senare men just nu är det full fart. Skönt då att ha fått ladda lite. Imorgon väntar troligen en ganska spännande dag så jag måste ha huvudet med mig.  Men efter jobbet ska jag hälsa på min kollega som fick barn för några veckor sen så det kommer nog kännas som en bra belöning oavsett hur det övriga går. Jag saknar henne och det ska bli jättekul att träffa henne och den lilla sötmojen hon nu har.

Inga kommentarer: