onsdag, september 07, 2016

Det onda med det goda

Andra dagen i rad jag kommer hem med huvudvärk. Idag dock bättre än igår. Igår var det så pass illa att jag inte fixade att köra hem efter jobbet så jag svängde förbi Lil'sis och fjäskade till mig lite axel- och nackmassage som fick mig att slappna av nog för att låta värktabletten verka lite. Sen la jag mig tidigt men hade en studsig katt som inte riktigt lät mig somna tidigt. 

Idag är det mer molande, mer som en 'migrän-baksmälla'. Det känns alltid lite speciellt dagen efter ett riktigt migränanfall, så det kanske var det jag hade igår.

Vi har eventuellt nåt bekymmer med inomhusmiljön på vårt kontor. Det här kontoret också, ska jag väl tillägga. Flera har symptom och det är tydligt att luften är dålig i en del av rummen. Så nu ska det borras i golv och letas i tak efter problemen. Det är bra och jag hoppas att de hittar något som går att åtgärda. Men jag hoppas också att det går att åtgärda utan att vi måste evakuera huset ett tag. Jag orkar inte byta kontor igen.

Men förhoppningsvis slipper vi det. Det är mycket nu som det är. Men jag börjar känna att jag är tillbaka i jobbtåget igen. Jag har hittat tillbaka till de roliga utmaningarna och glädjen i de små vinsterna. Jag fick uppskattning av medarbetare inte bara en utan två gånger idag, och det kändes riktigt fint och välbehövligt. Jag sög åt mig som en svamp. Tänk att det kan betyda så mycket. 

Inga kommentarer: