fredag, september 09, 2016

Fredag

Jag såg fram emot att M skulle komma hem i helgen, speciellt då veckan varit lång och lite tung, men han hade glömt att vi gjort upp planer för att sätta upp knutarna på huset och kände sig för trött. Men glömde att säga nåt...på lite vanligt M-manér. Så jag trodde att han var på väg hem tills dess att jag ringde då jag just simmat klart på badhuset med Lil'sis efter jobbet. Det var lite inledningen på min fredagskväll. 

Helt ok att han inte kommer hem, det kostar en massa att resa och jag är antagligen lika trött som han så jag förstår. Men lite trist känns det allt, speciellt att veta så sent. Men jag håller till godo med en lugn helg som jag kan nyttja till att klippa gräset (för sista gången kanske, om nu bara vädret tillåter), städa huset (välbehövligt med två svansar som fäller en väldig massa päls just nu), pyssla färdigt med trädgårdsprojektet, tvätta kläder och förhoppningsvis se en massa film och serier och lyssna ikapp lite radiodokumentärer.


Så hyfsat slutkörd kom jag hem och la mig snudd på omedelbart i sängen med kattsällskap och en liten skål med godis framför tv:n. Och så har jag chattat resedrömmar med M. En resa skulle definitivt sitta fint just nu, men vare sig tiden eller ekonomin finns riktigt. Men jag hoppas att det inte dröjer till min hutlöst obehagliga 40-årsdag innan vi kommer iväg nånstans.

Inga kommentarer: