onsdag, september 21, 2016

2 gånger 3 är väl nästan en vana?

En ordentligt trött Sara sitter framför tv:n och Idol. Det är inte jättespännande eller jättebra, än, men det kanske kan bli. Det känns lite svagare än förra året, men jag tror att det kan ta sig. Jag tycker ju att det är som bäst och roligast när det är de riktigt duktiga kvar. Eller ja, jag har ju bara sett ett år förut, med undantag för lite sporadiskt allra första året. Men det funkar ganska bra som underhållning när hjärnan är överhettad.

Jag har simmat med Lil'sis idag och vi konstaterade båda att det kändes väldigt enkelt idag. Jag vet inte riktigt vad det berodde på, men det kändes stor skillnad mot första gången för bara 3 veckor sedan. Till och med ryggen känns starkare redan; en jätteskön känsla! Det är inte så svårt att bege sig heller när vi är två som kan motivera varandra. Ingen av oss vill ju vara den som ger upp, så det är bra. Sen att jag får lite kvalitetstid med världens bästa syster, det är en fin bonus. Två gånger i veckan bokar vi in och på sikt tänker jag att det kanske kan bli än mer. Och känns det lika enkelt på fredag så kanske det är läge att utöka de 1000 meterna lite. 

Och den där ångesten över att vara på badhuset har faktiskt släppt ganska mycket. Jag är fortfarande obekväm i duschrummet (vars läskiga golv alltid känns lite slemmigt av nån anledning) men i övrigt känns det helt okej. Jag kan definitivt konstatera att det är ganska ont om välslimmat folk på badhuset, bortsett badvakterna då. Det är ganska stor spännvidd på kroppsstorlekarna och det känns faktiskt riktigt frigörande på nåt vis. Så har jag då aldrig känt på ett gym tidigare. Jag kommer förhoppningsvis stanna på badhuset, med andra ord. Jag hoppas att jag ska få lite synligt resultat om ett tag också.

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Heja er! Badhus är definitivt mer tillåtande än gym när det kommer till kroppsformer. Jag har däremot inte lyckats komma iväg den dör enda gången i veckan sedan 8:e september (och då var bassängen stängd för underhåll). Ska se till att komma iväg nästa torsdag. Jag klarar inte att simma mer än ca 1500m, sedan är jag kissnödig att det är jobbigt med baddräkt ��.

Sara sa...

"Det lät som att jag hade ihjäl en pingvin", sa jag sist jag kom ut från toaletten efter att ha krånglat på mig den blöta, knarrande dräkten igen efter besöket :) Jag blir kissnödig som på beställning just som jag simmat färdigt och då tycker syrran att vi ska gå till bubbelpoolen så jag har inte val annat än att brottas med pingvinen varje gång...