torsdag, september 15, 2016

Kort och gott

Den här veckan har gått med en rasande fart verkligen. Ömsom upp, ömsom ner. Men idag har det varit en bra dag, även om jag kände mig lite trött inför föredraget som avslutade arbetsdagen. Vi skrattar mycket ihop på jobbet, mer än jag nog varit med om på andra ställen, och det är väldigt energigivande. Det behövs så mycket. Vi har det alla tungt i perioder, brottas med svåra saker eller bara med att hinna med. Då är det skönt att samlas i lunchrummet och skratta åt de historier som delas. Så många olika typer av människor, men ändå hjärtligt, på nåt vis.

Och så hann jag med en fika med en bekant som hittills varit bekant på distans. Det var trevligt och slutade med att jag har en purfärsk diktbok med mig hem i väskan. Jag har redan tjyvläst lite och det känns som att det är en bok jag kommer att kunna läsa klart också. Jag har ju annars inte varit så bra på det den sista tiden. Kanske har jag siktat helt fel; det kanske är dikter jag skulle gett mig på. Snabbt att läsa, kan gro länge i huvudet utan större ansträngning och efterlämna en känsla nog så god som efter en hel roman.

Ikväll är det en grinig katt, en doft av tigerbalsam och ett okänt antal avsnitt av Grey's Anatomy som gäller. Tidigt i säng. Gott så.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar dig en underbar helg!

Sara sa...

Tack fina du! Hoppas du hade detsamma :)