lördag, februari 08, 2014

Lördag

Skön lördag so far. Och jag gick faktiskt tillbaka till sängen och såg Klungan-föreställning på datorn när låtsasmaken vaknat. Lite för länge bara, så vi kom inte iväg till stan så tidigt som vi tänkt. Men helgerna ska vara måste-fria, så försöker jag åtminstone leva.

Väl i stan åt vi lunch med Lil'sis, gick i ett par affärer och for sedan ut till universitetsområdet för att besöka Vego-mässan. En ganska liten mässa, mindre än vad jag kanske väntat mig. Jag har aldrig besökt den tidigare faktiskt, det har alltid varit något i vägen. Men det var lite skojigt. Vi gick bara runt kring utställarna, vi hann aldrig med någon föreläsning eller så. Men det var ändå lyckosamt. M som pratat om att hitta vegoskor på nätet i en mindre evighet hittade en utställare som sålde just Vegetarian Shoes av den sort som han ville ha. Tur också att han har världens snällaste flickvän som ställde upp med visakortet när han själv inte riktigt hade råd....

Sen har vi handlat på maxi och nu sitter vi här i köket och fikar i väntan på att Simon, Philip och Emil ska komma på Mello-galej. Eller galej, vi ska äta lite godsaker, dricka nåt gott och se på nån delfinal i Melodifestivalen. Det kommer att bli väldigt skojigt, oavsett hur bra eller inte bidragen kan tänkas vara. Jag upptäckte just att en bekant till M ska vara med i ett av bidragen till och med. Då kan vi ju alltid heja på honom i brist på annat.

Nu ska jag skala morötter, trevlig lördag på er!

Inga kommentarer: