lördag, februari 01, 2014

Inte riktigt ett stomatolleende, men ändå

Jag var hos tandläkaren igår och gick därifrån glad och lite överraskad över att jag bara behöver återkomma för att bygga till den där kindtanden jag gnisslat sönder.  Ja och så ska jag få komma tillbaka senare för att göra en ny bettskena, det är väl dags. Den gamla passar inte så bra längre och har ganska många år på nacken.

När vi ändå for och köpte ny hårddisk till kompisen vi var hos på jag-bjuder-på-middag-om-ni-fixar-min-dator-kväll (eller "ni", M gjorde datorfixet, jag satt mest och lekte sällskapsdam till Simon när han lagade maten) så passade jag på att köpa ny eltandborste. Eller två, till och med. En till låtsasmaken också eftersom den jag ville ha såldes i tvåpack. När jag nu testade den idag trodde jag att den skulle vibrera av mig huvudet. Jeez! Den gamla kanske hade lite laddningsproblem som jag misstänkte ändå... Och då hade jag ändå bara laddat de nya några timmar av rekommenderade 30(!). Så ja, det lär väl ta en stund att vänja sig vid.

Men ja, goda nyheter från tandläkaren i vart fall. Lite tydligt bara att de nya tandläkarstudenterna (jag gillar både priset och det långsamma, noggranna maket på tandläkarhögskolan) blir allt yngre. Eller om det är jag som blir äldre, I don't know. Den duktiga tjejen jag har fått den här terminen var i vart fall nästan för liten för sina scrubs. Det var nästan lite sött.

Inga kommentarer: