söndag, februari 09, 2014

Det var den helgen det

Snart är helgen över, men jag sitter tämligen nöjd. Gårdagen var rolig och trivsam, trots att det var Sveriges kanske mest hatälskade tv-program som stod i blickfånget för kvällen; melodifestivalen. Jag tyckte nog startfältet var ganska nutida klassiskt (om man kan säga så) och bjöd väl vare sig på några större favoriter eller överraskningar. Roligast var helt klart den urhäftiga barnskådisen Sigrid och återseendet av den guldskodda (inte igår dock) mormon-trion från 1984. "Asdålig låt" tyckte samtliga av de något yngre i sällskapet för kvällen där jag och M var äldst och de enda som alls hade en chans att minnas när Herreys tog hem segern för 30 år sedan... Jag var dock mer nostalgisk över låten, och lite rädd då jag insåg att den forna pojkgruppen blivit gubbar, vad nu det innebär för min egen ålders del.

Men trevligt hade vi alltså, jag hoppas vi får umgås mer så snart igen. M och jag hann med en kort förmiddagsfika hos två av gårdagens gäster, Simon och Philip, innan vi for tillbaka hem idag. Vi pratade karriär- och yrkesval och en del OS. Simon och M är ungefär lika ointresserade av sport, tror jag. Själv är jag lite småbitter över att vi inte har tv3 på landet.

Nu blir det film i sängen innan ögonlocken ska fällas ihop för idag. Imorgon är det jobbvecka igen. Karriär- och yrkesval på riktigt, så att säga. Gissar att även den här veckan kommer bjuda på lite nyheter, några överraskningar och en hel del nya lärdomar. Utmattande men skojigt!

Inga kommentarer: