måndag, december 28, 2009

Födelsedagar i efterskott

Jag har slappat till vad gäller gratulationer på bloggen, inser jag. Kanske för att december är ganska fyllt av födelsedagar som ska trängas med julstress och blandade årsbokslut.

Lillasyster har på något magiskt sätt närapå blivit fullvuxen och fyllt 17 år den 20 december. Ett år kvar till myndighetsåldern! Jag har den underbara lyckan att fortfarande minnas den kritiska natten du föddes och julaftonen då du kom hem (som sammanföll med att jag som 14-åring tillagade mitt första kompletta julbord alldeles på egen hand). Den tysta åskådande bebisen som jag och mina kompisar ständigt och gladeligen släpade runt på har blivit en nästan vuxen rockerbrud. Magiskt är ordet.

Dagen efter, den 21 december fyllde storebrors lillkille Anton 7 år. Jag fick foton på alla brorsans tre barn idag och de tycks också växa så det knakar.

Finaste Mia-vännen som jag inte sett på evigheters evighet blev 31 på juldagen och är därmed ifatt. Stort grattis Mian!

Sist och minst (storleksmässigt iaf) fyllde minikatten Mina 8 år igår vilket firades med räkor och tonfisk tillsammans med övriga kattfamiljen.

Nu blir det lite glesare med födelsedagar i januari säger google calendar (vad skulle jag göra utan google calendar??) så kanske jag blir mindre glömsk då.

Inga kommentarer: