onsdag, december 23, 2009

Dan före dan

Dan före dan och det är väl kanske som först nu, efter att ha shoppat julklappar och planerat mat osv som jag faktiskt börjar få lite julfeeling.

Jag trodde att stan skulle vara packad av julhandlande människor idag så ursprungliga planen var att stanna uppe efter jobbet och "hänga på låset" för att undvika värsta rushen. Men jag var helt enkelt så trött att jag mådde illa så strax före nio gav jag med mig och sov istället. Men när jag väl kom ner på stan vid tretiden var det inte alls som jag fasat. Hyfsade köer, lugnt och sansat. Tyvärr gick de bästa av mina julklappsplaner till M om intet (ungefär som vanligt) men förhoppningsvis blir det bra ändå. Även lillasysters fick struktureras om lite.

Ikväll väntar paketinslagning, vi ska äta lite "före-jul-mat", göra vegansk sill till julbordet imorgon och i övrigt bara ta det lugnt. Jag har haft kattbrist i en vecka så jag kommer hänga dem i svansen en stund också. Fast just nu är de proppmätta efter räkfrossa så jag behöver nog inte direkt jaga dem...

Inga kommentarer: