lördag, juni 14, 2008

Ömsom gott, ömsom dåligt

Som så många andra bloggar jag följt genom åren verkar den här snart övergå till att bli ett dåligt samvete. Fast inte helt, egentligen kanske. Jag vill blogga, tänker fortfarande i bloggar (ja det är sant..), men hittar inte den sista orken eller tiden till det. Jag har ju mest varit på flykt den sista månaden. Räknade ut häromdagen att när jag kom tillbaka till Umeå i torsdags kväll hade jag kört ca 650 mil bil på en månad. Eller ja, allt har jag inte kört helt själv, men den absoluta merparten. Sista vändan var jag nere själv, men då gjorde jag två lyckade mellanlandningar i Fiskis hos Joakim för att minska sträckorna lite. 115 mil till lillebror är lite mer än vad jag orkar i ett svep.
Nu är jag tillfälligt tillbaka i det vanliga igen. Med jobb och annat. Men med hallen fylld av lådor med papper, minnen, diabilder/foton och annat från pappas lägenhet som jag måste gå igenom. Boklådorna står fortfarande kvar i min bil (har inte orkar bära ner dem i förrådet) så den luktar gott av inpyrd rök nu... Måste komma på ett sätt att minska det där. Jag vill inte slänga merparten av böckerna, men kan ju inte fylla lägenheten med den där stanken.
Ja, det har varit snabba vändningar ett tag nu. Förra helgen var det IKEA-besök, Gudruns icke-bröllopsfest, begravningsplanering och lägenhetstömning om vartannat. Mycket snabba kast. Rätt tungt, men de roliga sakerna gjorde ändå det tunga lite lättare.
Gudruns fest var såklart otrolig! Med undantag för de obligatoriska långmalande talarna som iaf jag hade kunnat vara utan så var det en riktigt häftig kväll. Jag har en massa bilder, så förhoppningsvis kommer det lite såna snart. Så länge får ni hålla till godo med Anna-Karins väldigt fina bilder från samma fest
Ska inte lova att jag återkommer snart, men nån gång blir det i vart fall... =)

Inga kommentarer: