fredag, juni 06, 2008

Make a u-turn, now! Quickly, you fool!

Nu har det varit tyst från Sara länge nog kanske. Mycket har hänt. Eller ja, det förväntade har hänt. Min pappa somnade för gott i lördags kväll. Nästan genast hopade sig alla saker man måste ordna med när sådant händer, saker som har hänt. Eller ja, det förväntade har hänt. Min pappa somnade för gott i lördags kväll. Nästan genast hopade sig alla saker man måste ordna med när sådant händer, saker som jag har exakt noll koll på. Jag är väldigt tacksam för att min faster finns och hjälper till just nu. jag har exakt noll koll på. Jag är väldigt tacksam för att min faster finns och hjälper till just nu.

För tillfället befinner jag mig utanför Stockholm, i Fisksätra hos Joakim. Kom hit igår eftermiddag efter första delen i min egna lilla roadtrip. Körde alltså bil ner själv igår. Det gick bara bra förutom att det var tokvarmt och AC:n i bilen inte funkar. Det gick över förväntan att köra i Stockholm, trots viss rusning. Ut ur Sthlm verkade det vara värre. Jag stod i stort sett stilla genom Solna, men i övrigt gick det bra och jag hittade och allt.
Hade en hel del oro för det innan jag for så söta Mattias for iväg och köpte en gps helt enkelt, så att jag skulle känna mig lugnare. Otroligt bra. Dessutom köpte han till så att det är Eddie Izzard som säger åt mig hur jag ska köra. Och kör jag annorlunda (som när jag stannade vid en mack eller fick köra en omväg eftersom E4:an var avstängd vid Gävle) så blir han sur and call me names.. =)

Men mer om det senare kanske. Nu ska jag iväg och hjälpa Joakim handla och forsla hem saker från IKEA och sen måste jag vidare ner till lillebror i Ljungby innan kvällen blir för sen. Imorgon är det partaj i Skåne och söndag planering och möte med präst i kyrkan.

1 kommentar:

Bloggerskan sa...

Gör en u-sväng, gör en u-sväng!!! brukar "Astrid" (rösten i min GPS heter tydligen så)skrika i falsett när jag svängt av till nån mack eller så.

Hoppas ni kom väl iväg från festen.

Kram!